ny header o design !!!

Ny  header och design på bloggen nu, körde på rosa denna gång! :D
Faktiskt ganska nöjd. Ser ni inte den, tryck F5 :))

jag gör header ist.

är inte duktig alls på att göra !!! det blir så rörigt !! så då gör jag en ny header ist ! ;) har tröttnat på denhär....

photoshop nästa !

nu ska jag gå in på photoshop och hitta på lite outfits ! självklart läggs dem ut här när jag tröttnat på att göra !!! men et tar nog ett tag.... ;))   ha det bra sålänge ! :)

Kul att vara sjuk !! Eller ??

Idag är jag tyvärr sjuk , bloggar från iPad idag , där kan man inte ladda upp bilder :// idag ska jag bara vila och kela lite med Flinga, mysigt värre ! Nu snart ska jag nog typ koka makaroner, länge sen nu ! Jag längtar så mycket tills min keps kommer !!!tror att det blir en röd, för man kan inte ha för mycket blått ! Jag hoppas att jag kan passa på att köpa en John whitaker tröja, och när jag sa till mamma att jag ville ha en sån, då sa mamma, ja vi kan ju leta efter en vinterjacka och kolla om dem e varma o så :) jag ha ja det låter braaaa !!!! ;))) nu ska jag koka makaroner, hejsvejs ! :)))

heej :)

vi börjar om knappt 5 minuter så jag måste skynda mej att blogga ! :) jag har hittat John Whitaker regntäcke !!!!!!!!!!! me like it ! såld !!! eller ? ;) jag älskar John Whitaker ! ♥♥♥♥ snart kommer min keps !!! :DDDDDDDDDDDDDDD nu börjar vi, så ni får en bild på dessa snygga kepsar :* :
snart mina :

Flinga,du är mitt allt, Du är det bästa som hänt mej,Jag hoppas att du fattar att jag älskar dig♥


chaaaoooooo

idag ska jag mysa med Flinga rida och gå ut och gå med Alma och mysa med katterna och fodra dem litee :D   sen ska jag be pappa eller mamma om att få en tjuga ;)  jag har inte så mycket mer att skriva om nu jae..... får la se om jag bloggar ikv !
vilken keps är snyggast !?

du är min värld, mitt liv och mina drömmar ♥


hej igen :D

ja, ni såg rätt i förra inlägget, skönheten är beställd ! ;) jag venne hur mycket den kostar riktigt, me jag hade inte skrivit det heller, för jag är inte bortskämda typen som skriver priser överallt och e kaxig, inget illa ment. :) jag har myst med dlinga i evigheter, sen inte städat rummet, men har bilder på det ! ;) + skiiiitsöta bilder på Alma ♥    njuuut av bilderna, för sen kommer jag inte blogga mer idag ! trorja ;)
fina tavlor ♥ jag vet att jag var ful på bilden men jag var 8 eller 9 år på bilden...
hon e bästa hunden ♥








hare bäst, skaffa häst ! ;)

BESTÄLLD ! :D


något som ni inte hade väntat er.


jag vill ha saker från Hööks!!!!!!!! nya schabraken som kommit är perfekt att träna i, dessutom skrik färger , precis vad jag vill ha !! självklart får ni bild !








jag vill helst ha det gröna och det blåa, men tackar heller inte nej till ett orange ! ;D

någon som vet hur mycket ett sånthär kostar ? :))






sen skulle jag inte heller tacka nej till ett reflex-set som jag hittat i rosa ! först ett reflextäcke som jag önskat mej ett tag, fast i rosa ! sen bog reflex i rosa, benskydd i rosa ( allt e i reflex, fast i rosa ! ;) ) + reflex boots i rosa, + ngn halsgrej, men den vill jag nog inte ha... ehehehhehehe..... :P  och ett par till reflexbenskydd, som jag kallar det ! ;))

självklart kommer bild ! :D












hööks har förbättrat sej stooort !


men fortfarande dålig kvalité.... hehehehehehe ;)





idag ska juh Flinga vila, så jag ska ta hand om henne i en evighet och sen ska jag mocka och kasta ner hö, sopa stallet och kolla till halmen, och fixa lite i hagen :) sen när jag gjort allt det går jag ut med Alma en stund, sen blir det att jag ska städa rummet... :( ni ska få en " före " efter " bild så att ni får se om jag hade stökigt, eller om det kanske inte märks ngn skillnad ? ;) sen när jag gått ut med Alma, så snöar det ju och sen så är det drygt 5 dm snö här hemma hos oss så då ska jag nog leka i snön lite :) jag har redan varit med katterna idag, men dem ska få mat i em, men vatten ser jag till att dem alltid har ! sen ska jag nog mysa här inne en liten stund, kanske bloggar mer & sånt. :) och sen " ikv " ska jag o min syrra ta in gnäggen :) så ser min dag ut idag :))

jag ska spara ihop till detta, eller om jag ahr tur att kanske få det ? ;)
( röda )

( rött eller  i blått. )







hare bäst, skaffa häst ! ;)

hej ! :)

i helgen ska jag gästblogga på Elins blogg och skriva lite, men jag kommer ändå att blogga här ! och bjuda på en mysig bild på min prinsessa Flinga ♥ hon står i sin box med John Whitaker benlindor, för att hon frös, så jag ville att hon skulle bli lite varm, hon kan ju inte frysa heller !! :) så där stog hon o åt hö och var såååå söt som man bara kan bli !! :') jag ahr inte ridit i mitt nya schabrak p.g.a att det bara har snöat hela tiden, har en fråga, vi har redan 5 dm snö, är du omedveten av de din snöskit eller ??? det räcker nu med snö !! hehehehe....... ;))


det är ju andra gången jag bloggar nu, känns bra, för som i förra inläggets rubrik så får jag mer läsare ju mer jag bloggar :))) jag ska blogga minst 2 ggr per dag så jag får många besökare !! men ibland hinner man bara inte, eller när man är slutkörd och måste starta daorn, sen att det inte finns nån jäkla bloggapp på HTC heller, blir så sur på det... :|

trevligt inlägg känner jag, hoppas att det inte upprepas, men jag är hemskt trött idag, jag skyller på det ! ;))






snart ska jag gå ut och mysa med världens underbaraste powniee en stund ♥ sen efter det ska jag nog gå och duscha eller något, nått borde jag kunna hitta på ! :) jag kanske myser framför teven, eller är med Flinga ännu mer ! hon beöver mycket ompyssling hon, annars blir hon sur ! ;)) hon har en grym personlighet min lilla prinsessa, hon blir sur om hon inte får som hon vill och om man ignorerar henne, hon blir hellre klappad än att äta, jag skojjar inte ! därför måste jag pussa på henne varje gång jag kommer med en borste eller ska kratza hovarna eller innan jag går iväg och sadlar eller tränsar, och innan jag hoppar upp, mycket kärlek ska min ponny ha, men det är hon värd bara för att hon är så pass underbar som hon är ♥




imorgon blir det ingen ridning, för att hon ahr gått i en on halv vecka, hon kräver en vilodag säger hon genom att slicka mej i ansiktet med sin ljuvliga andedräkt......  men men, hon är iaf mysigaste ponnyn som finns, BARA MIN DESSUTOM ! :D







varför jag skriver prinsessa hela tiden och vem det är, så är det Flinga och det är för att hon är min lilla prinsessa det :) ♥



så därför ska jag nu gå ut och mysa med min prinsessa och fixa lite i stallet ! :)








japp, detdär är min prinsessa det ♥













hare bäst, skaffa häst !




juh mindre jag bloggat, juh mindre besökare har jag :(

jag köpte ett asfint schabrak istället för att köpa boots, nu har jag boots, och ett sammet John Whitaker schabrak som jag ville ha ! :))
me like it ! :D

hallååå allihopaaa :)

snart är skolan slut och jag ska iväg till Tina och köpa vita boots till min prinsess, Flinga kunde ha storleken ändå, så det är jag överlycklig över ! :D jag tycker om märket väldigt mycket ! :) jag ska rida med dem vita redan idag för att se om det är snyggt , men annars tänker jag behålla dem ändå, låter fult men ändå snyggt, sen är det kul att vara udda !! inget illa ment, men jag gillar inte dem bruna så speciellt..... jag har mina nya röda byxor på mej idag ! :D jag kan inte sluta kolla ner på dem för att dem är så sjukt snygga ! ;)) mattelektionen är precis slut tyvär :// ni har kommit och läst en blogg där det är en tjej som är GALEN I MATTE !!!! :D matte, i ♥ sen ska jag på grönt kort kurs efter jag varit hos Tina ridit osv. halv 7 e det, kommer hem runt 9 på kvällen så jag kan  inte blogga mer idag :// vi bloggade senare idag för att det var några som satt här när vi egentligen skulle ha bloggat :/ :p   ikv ska vi prata om dressyrtävlingar, så vi får hoppas på det bästa !! :)))






me like it !!! herrå ! :))





hare bäst, köp häst !! ;)







/ Josefine :))


nu får ni bilder på vad jag fått ! :D och en på vad jag kommer att komma hemmed imorgon ! :D

:D







kommer att få bootsen på bilden fast i vitt !!! :D

jag känner att jag mår bra idag..

jag spiller ut aktivia drickyoghurt överallt hela tiden, bara för att jag ställer ner den så skvimpar det upp en klick ! ;p jag sitter i skolan och bloggar, och rekommenderar drickyoghurten jag sitter o dricker just nu :)
muuuuuuums !!!! :D



nu börjar vi , hejdå !!!


hejhej :)


:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
idag ska jag på hoppträning, så kan inte blogga idag, asså, jag ska följa med, inte vara med, jag ska kolla på Julia :P men jag vill hoppträna med Flinga !!!!


igår köpte jag boots och jag har fått jeans och nya ridtäckbyxor, när jag kan ska jag ta kort på allt medmin systemkamera :))
men bootsen var försmå så att jag ska till Tina och köpa nya, men jag ska dubbelkolla ändå, Julia sa att honville se hur det såg ut innan, och Tina sa att det skulle gå med större också :)) jag ska nog köpa 2 vita och 2 svarta :))
nu faktiskt tänker inte jag blogga mer tills efter rasten, fast jag faktiskt tycker att det är roligt ! :)
du får alltid mej på gott humör, jag älskar dej min prinsessa ! ♥









ha det bäst, skaffa häst !

:(

har jst fått reda på att det nästan är omöjligt för me att kunna få
p.g.a att dem tillverkas inte längre, först ville jag ha
de var det ända i mitt liv,  sen tillverkades dem  inte längre.
sen nu ville jag ha
men dem tillverkas inte längre, surt.

VS

vilka e snyggast ???
VS










skriv vad ni tycker i en kommentar ! :))

hejhej !! :))

sorry för att jag inte han blogga igår :// känner mej hemsk för det :( men jag måste ta tid på en timme på mobilen när jag rider, för jag måste träna Flinga riktigt ordenkligt !!! igår efter skolan så köpte jag en saltsten och en saltstenhållare för mycket billigare än va jag trott att det skulle bli ! :)  sen åt jag typ inget igår, så mådde ASDÅLIGT sen och nu mår jag sådär också... :( våran skolmat är äcklig, så jag har bestämt mej för att jag ska ta kort på maten varje dag och lägga ut här och kommentera, ärdet här något att äta ?????    dethär åt vi igår :
smarrigt eller ??? jag tog inte ens en tallrik, jag tog 3 mackor och ett glas mjölk istället :PpPp
här är sakerna jag köpte igår då , btw. bilderna jag lägger ut här nedan på sakerna jag köpte är tagen från google ! :))
haha, hittade ingen annan bild på saltstenen, hehehehehehhehehehehehehehehe :)))
dagens vill ha :
hehehehehehhehehehehe
igår fick jag ett par nya byxor av mamma, kommer nog bild idag :)))
hare bäst, köp häst !





love it and read it, or hate it and leave it. ;)

nu bloggar jag meeeer ! :D dagens vill ha :
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
tänk er dem med röda John Whitaker ridbyxor till, vilketjag redan har, bara demdära som fattas !!! :''''''(
ska prova nästa gång jag åker till Tina och kolla om det är snyggt,  om det är det vilket jag tror så ska jag önska mej dem i födelsedagspresent, vilket är ett tag kvar ://



men jag har iaf min drömhjälm ♥ :
o här e dagens vill ha :
bloggar mer hemma ikv ! :))




hare bäst, köp en häst !

bloggelibloggelibloggelibi

känner att jag hade en bra överskrift idag ;)))  idag ska jag rida mocka och åka till granngården idag och köpa saltsten till Flinga, jag vet att vi skulle ha gjort det igår men det blev ändrat för vi kunde inte och att det var stängt... :// saltsten och saltstenshållare ska jag köpa och hänga upp i boxen, vi får hoppas att hon slutar tugga på allt då, min  pownieee ! ♥
min prinsessa  ♥
ha det bäst, köp en häst !

-

HUR BYTER MAN LÖSEN !!???
heheheheheheheheheheheheheheheh. :)

kommentar ! :D

elin om så käääär så ni anar inte ... ♥:
ja guuud vilka snygga!!!!! :O
hur mycket kostar dom,och ja jag vet att det är rid skor ;) <333333333
dem kostar mellan 2500-3500 trorja :))) <33333333333

så käääär så ni anar inte ... ♥

SNYGGA ELLER VADDÅ !!!????

hejhej!:D

hejsan elin här,josefine gjorde ett inlägg på min blogg och då gör ju såklart jag ett på hennes även fast jag inte får thihihihihihi!älskar dig josefine!vi hade as kul igår bara så alla vet!
och jag sa till josefine att jag hade glömt lösenordet till bloggen men det hade jag inte!moahhahhahah
näe nu ska jag äta tårta hörs hej!
puss på röven josefine älskar dig!:* <33333333333
glöm inte min blogg elinricklund.blogg.se


kommentar ! :D

julia om finns seriöst ingen finare häst än du ..:
vad gulligt!
mm

kommentar ! :D

elin om gårdagen outfit :):
pus:********<333
snyggooo!
bara så alla vet så är hon BARA min !!!! <3
haha.......

jag orkar inget, typ inte ens lyfta ett finger D:

ni läste rubriken, är så sjukt trött,men så e det när man har stooooooor bondgård o hästar katter och hund.... :P
får bli en bild på min hjälm idag ♥♥♥♥
hare bäst, köp häst !

finns seriöst ingen finare häst än du ..


gårdagen outfit :)

igår kom Elin, vi bakade kladdkaka, kollade på film, spelade tvspel och satt vid datorn :))) sen halv 10 åkte hon hem, och då blev jag forever alone... :/ men imorgon ses vi igen ! :D puss på Elin ! :* ♥  nu ska jag snart ut o rida , sen ska jag mocka och sen kanske till granngården för att köpa saltsten till Flinga i boxen, hon biter ju på ALLT ! :/ fast vi ska raspa tänderna på Onsdag :)) nu har jag inte så mycket mer att skriva om, men här e gårddagens outfit ! :D
hade bäst, skaffa häst ;)

kommentar ! :D

Sinanovic om gästbloggar!:
Så fin!
hon hälsar tack så jättemycket ! :))

kommentar ! :D

Josefin Jansson om fyfaan.:
fyfan van hemskt.

ja ellerhur... :/ tack för din kommentar ! :)

fyfaan.

ville springa dit och slå huvudena av dem , men sen i slutet blev jag glad ! men det skulle ha hänt tidigare !  att tryckaner någo yngre, idioter som är avis.......
STÖD MOBBNING

gästbloggar!

hej,just nu gästbloggar jag på josefines blogg..grym blogg va?!
ja jag heter Elin och är nära vän med josefine så ni vet;)jag har oxå blogg:elinricklund.blogg.se!:)
vet inte riktigt vad josefine ska hitta på idag men hon ska väl säkert rida och va med hästarna nu på dagen!
men ikväll kommer jag klockan 6 till henne vi ska typ kolla på film och göra ny header och design till min blogg!
vet inte vad jag ska blogg om nu men här har ni en bild på josefines hjälm som ni säkert redan har sett men endå jätte fin hjälm på en jätte in tjej!även hennes favorit märke john whitaker som ni säkert också vet!

ja jag kanske ska berätta lite om mig efter som att det är första gången jag bloggar här!jag heter elinricklund och jag har ungefär samma intresse som josefine förutom hästarna!båda vi tycker mycket om bilar och motorer!
och båda vi har ett stort intesse för gitarr och musik..vi gillar även att fota josefine är grym på det!
igår fick jag min första systemkamera!och jag älskar att sjunga det är det bästa jag vet!
här har ni en bild på miiig!

hejdå ha det bra//elinricklund.blogg.se kolla gärna in min blogg också! :)


hejhej påer ! :)

vilka röstade igår ?  eller idag.. ;) kan dem kommentera med typ "tjohej ! :)" eller " jag ! :D "  man kan kommentera vad man vill :)  idag blire till att rida med Julia städa rummet mocka, sopa stallet , mockaoch sen kl 6 kommer bästa Elin ! :') hon ska även gästblogga här nu ! :) så fort jag är klar med inlägget faktiskt , jag chattar med henne på facebook :) vi knäpper bilder, hon med hennes systemkamera och jag med pappas, jag köper hellre ridsaker för pengarna än en systemkamera ! nån fin John Whitakergrej kanske ?? ;)) nä, nu ska jag gästblogga på hennes blogg, jag blogagr ikv är hon kommit ! :)
hare bäst, och köp er en häst ! ;)) thihihihihihihi  :))

RÖSTA RÖSTA RÖSTA !

Årets Häst 2012
KLICKA PÅ bilden och på TUMMEN UPP SÅ RÖSTAR DU PÅ MEJ !!!!!! OM NI GÖR DET ÄLSKAR JAG ER ÖVER HELA MITT HJÄRTA ♥

you ask me what happens into my eyes, and i say : when i see you my eyes melts.♥


kommentar ! :D

Linn om ny tröja jag fick av mamma o pappa idag ♥:
Super fin blogg du har! kolla gärna min och så kanske vi kan följa varandra via bloglovin? :) <3 kram! <3
tack så heemskt mycket ! :D sånahär kommentarer gör mej jätteglad ! :D nu är det såhär att jag inte riktigt vet vad det är, ehehehhehehe, men visst är det som att gästblogga ?? :)) kraaam ! :D <333
nu fordsätter jag inlägget kanske 2 timmar senare :) nu vetjag vad det är ! tycker att det vore roligare att gästblogga jarå.. ! vad säger du om det ?? :)) <3

ny tröja jag fick av mamma o pappa idag ♥

jag hade just varit i tråkiga skolan i en hel dag då mamma visade mej en tröjja mamma o pappa köpt idag ! den var jättefin, ni får en bild på den snart, den outfiten jag har på bilden ska jag även ha i skolan på måndag ! :) jag var trött och lite sur, och då hade dem köpt en tröjja åt mej ! :') tack världens bästa mamma och pappa !!! ♥♥♥
FIN VA !?!???!!!!? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD








hade bäst nu hörrni ! :*

kommentar ! :D

elin om dags för FRÅGESTUND ! :D:
du gör alla bilder fin gumman! <333
tack snälla ! :D <3333333

dags för FRÅGESTUND ! :D

FAKTA :




såhär ligger det till. du frågar en fråga i detta inlägg och jag svarar genom text och jag lägger upp bilder, jag har skrivit frågor på bilden jag gjort, men det är bara för att det ska bli snyggare och kanske om ni behöver hjälp. om ni t.e.x frågar vad har du för familj ? så får ni fakta och bilder om det, eller om ni frågar hur bor du ? så svarar jag hur jag bor och lägger ut bilder på det :) är det något ni inte förstår med fakta jag gett er nu så är et också bara att fråga, jag vill ha över 20 kommentarer, så kom igen nu ! :D








ni får även säga att jag har gjort bilden fin , för det tycker jag själv, hihihihihihi ^^






KRAAAAAAAAM !

heeej igen ! :)

juh mer besökare man har , juh roligare och viktigare är och känns det, och när man får så många snälla kommentarer ! :D ni skulle veta vilken känsla jag hade när jag loggade in här helt slutlörd, sen stod det att jag hade fått 8 kommentarer !? :D det känns sååå bra !!! fordsätt så , för nu kommer det nämligen en fråestund ! :D jag ska ha helst runt 20 frågor... de e mitt mått lixom ! :D så komigen nu ! :) fast ni ska inte fråga i dethär inlägget, utan jag ska göra en bild och frågar så ni kan kommentera där :)))    det är som såhär, att idag när jag kom hem från skolan red jag med min syster Anna , fast hon gick med sin häst :) eller " sin häst " det är egetligen min syster Julias då men.. :) då erd jag, hon skenade backade, reste sej och blev rädd för allt som gick ......... :P ibland är det kul, men iibland inte, och jag vill ha VARMT ! fast ändå inte, är det någon som förstår mej ? xd ha det bra så länge, så kommer jag medfrågestundsbilden snart :) kraaam ! :)






prinsessan ! ;) ♥

lite videor jag gjort ! ;D

några videor jag gjort, men laddar inte upp alla, för vi börjar snart :S på sista videon sparkade hon bakut innan vi satte iväg i galopp mot kameran ! :)
hare bäst ! :)      det är jag med röd tröjja som har skimmeln, allstå den gråa hästen, jag ser ASTJOCK ut på filmen, för att jag har väst under, har slutat att ha väst nu xd :)

här får ni se en tröja jag ska köpa :)

den ska jag köpa,  sen har jag ridbyxorna på bilden fast i rött :) jag har verkligen alla olika saker man kan tänka sej när det gäller John Whitaker, jag ÄLSKAR VERKLIGEN HONOM !!! ♥♥♥♥ scapa är jag oxå tokig i, men inte lika , även kingsland :)

2012-1-20 grym dag ! :D

hej alla kära bloggläsare ! :D bara bra här eller ? :))    här är det grymt ! :) jag hade träslöjd, så därför kunde jag inte blogga första rasten ! :)   träslöjd är så sjuuukt tråkigt, inad vart han assur på mej igen...........     :P   n8 sitter jag somsagt och bloggar med bästa Elin och lyssnar på spotify i mobilen, får bara blogga på skolans dator .......   :/  jag bloggar mer ikväll om att jag har mockat och hur ridningen gått och sånt.. :) och dethär måste jag berätta, vi har juh 2 katter varav 1 är min, men min systers katt , när jag precis hade mockat och halmat klart, så att det var nytt och fint i Flingas box, så gick Julias katt dit och bajsade, men orkade inte mocka om allt igen för att hon hade grävt ner de, men hon kissade ändå så fort hon kom in i boxen, min prinsessa ♥ det kanske är lite fel på Flinga och vi vet inte vad det är , men vi ska börja med att raspa hennes tänder nästa gång hovslagaren kommer :)
vill ni bli " reklamerade " här så kommenterar ni med eran blogg så får ni vara med i ett inlägg på bloggen, så rekomenderar jag eran blogg, men bara om ni gör lika med mej ! ^^









ha det bäst !!!!!!!! :)

kommentar :D

Elin om ny design och header, tycks ? :):
helt klart den svartvita 2:an,guuud vad duktig du är!!!!!! :**<333333

mhihihihi ^^ :* <3

kommentar :D

jessica om 2 efterlängtade failbilder ! :):
haha översta bilden va lite kul :D men fina är ni!
hahahaha ja det tycker jag också ! xd tack så mycket ! kraaam :)

kommentar :D

FruKnepig [en klick humor] om du får hjälp av mej !:
Vilken sjysst blogg man trilla in i denna får man spana vidare på :) kramis
tack så hemskt mycket ! gärna mer trevliga kommentarer vill jag ha ! :D   kraaaam ! :)

du får hjälp av mej !

Sofia Berggren besök hennes blogg, hon säljer kläder, så kanske något nån här är intresserad av ? :) riktigt fina grejjer hade hon ! :) ni vet att ni skriver en kommentar om ni är osäker på något ! :)

2 efterlängtade failbilder ! :)

varsegoda att garva ! ;)

ny design och header, tycks ? :)

jag blev nöjd ! inget jag brukar bli faktiskt....... ! jag tyckte att designen blev ashäftig, svartvit och om från början igen igen igen o igen ! ;) men jag vill ändå veta vad ni tycker ! :)
röstar ni på bild 1 :
eller bild 2 :
skriv i en kommenatr : " 1 " om ni röstar på 1 och "2" om ni röstar på 2 , ni kan även lägga till en smile om ni vill ! ;)) själv tycker jag nr 2 :) ni ska få 3 bilder på vad jag brukar göra oxå här ! :) :
där fick ni exempel på vad jag brukar göra ! :) jag har gjort allt själv utan tips och fantasi i photoshop elements 3,0 :)
hare bäst ! :)

här får ni låtar som ÄGER MINA ÖRON ! :)


resten av dagen ..

.. blev som så att jag inte red idag, men jag provade mina längdskidor och åkte i alla backar jag kunde hitta :) det var kul, jag ramlade inte en ända gång, fast det var ett år sedan jag åkte sist ! jag brukar åka längd i slalombackar för ett tag sen... hehehehe :) sen har jag myst med min hund, ba tagit de chill :)) nu finns det inte så mycket mer att skriva om, men nu bloggar jag varje dag på veckodagarna iaf om jag inte hiner på kvällarna ! :D känns braaaa ! :DDD jag funderar att bara ha en bild som header, eller vad tycker ni ? svara i en kommentar vad ni tycker ! :)   fast isåfall redigerar jag bilden lite :)    ( inte bilderna jag laddar upp ! ;) )








hare bäst, eller päst ! ;)

kommetar ! :)

PESSYS' om btw. !:
Gokväll! 
Är allt bra med dig? Så fin du är :D
Kram :)
sv : gokväll ! ;) allt är bra här ! :)  tack så mycket ! :)   kram ! :))

om ni vill...

kan ni fråga saker, precis vad ni vill så kanske jag svarar på det ! jag svarar juh på allt men kanske inte om nån frågar typ : vart bor du ? "  men aja :)
harebäääst ! :D

hallåååååååå

jag kunde inte blogga igår, för jag red och sen följde jag med Julia på lektionen och filmade :)))  jag fick reda på att Flinga inte hade ätit lunch bara stått där och hängt, så jag skyndade mej att hämta henne ställde henne i boxen, hon var genomblöt så jag la på ett fleecetäcke så att hon blev varm igen, och ändå hade hon ett täcke på sej ..... jag gav henne vatten och en kaka hö, sen gick jag in o fika sen ut för en ridtur :) sen när jag var klar med det så gick jag ut för en mysig ridtur, och GUUUUUUUUD vad pigg hon var ! :o hon hoppade fram i galopp och försökte sticka flera gånger .... haha kuuuuul tycker jag, bara man har kontroll ! :) sen när jag kom hem efter Julias hopplektion så åt jag sen duscha jag sen gick jag och la mej, jag åt mat efter ridningen också, om ni ville veta det med xd man blir hungrig när man har en ponny att ägna flera timmar åt varje dag ! ;)   jag sitter vid skolans dator nu också, så har inga bilder nu heller.... sry för det   :/
det får bli en bild på min ängel ♥

8 KOMMENTARER ! :D

jag fick 8 kommentarer i ett inlägg tack så hemskt mycket ! :D jag svarar på dem i detta inlägget ! :D
PESSYS' om btw. !:
Gokväll! 
Är allt bra med dig? Så fin du är :D
Kram :)
ja allt är bara bra med mej ! :D tack så mycket ! :) kram !
18 Januari, 22:15
Millah - mamma till Amilia ❤ om btw. !:
Hej allt bra? :)
Har flera roliga tävlingar i bloggen: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Var jätte gärna med och tävla! Ha det bra ★ Kram // Millah
allt är bra här ! :) vad kul med tävlingar, det kanske jag oxå skulle kunna börja med ? :) ha det bäst ! kram :)
18 Januari, 22:00
Hanna om btw. !:
Grym blogg :)
tack så hemskt mycket ! :)
18 Januari, 20:14
Anna T om btw. !:
Du som har ny blogg och allt!
Har gjort ett blogginlägg om hur man kan få fler läsare till bloggen! Kolla här om du e intresserad: http://annatjernstroms.blogg.se/2012/january/fler-besokare-till-din-blogg.html#comment
okej, tack så mycket ! :)
18 Januari, 17:57
michelle om btw. !:
Längtar, haha
besök gärna min blogg
ja det kan jag göra ! ;)
18 Januari, 16:55
Sofia Berggren om btw. !:
Hej! Fint blogg. Just nu har jag massa kläder och accessoarer som ska säljas! Kolla gärna in min blogg och se om du kan hitta något du gillar:) Allt ska bort!
Ha en bra dag!
okej då vet jag ! :D
18 Januari, 16:37
SOCKERLOLLO om btw. !:
följas via bloglovin? ( förstår om du inte vill följa "okända" bloggar, men man kan ju ändå få fråga ;)!)
ja det kanske vi kan göra ! :) hur menar du då ? :)



Anonym om btw. !:
haha,Hörs häj! ;D(L)
;) <3

btw. !

design och header ÄR PÅ VÄG ! jag lovar er ! kanske inte blir så fin, men jag vill ha en väldigt enkel som inte är så svår att göra. eller jo det var den väl , men ändå inte :) jag tycker dock att den e lite sådäääääääääär men den e enkel o det gillar jag :) jag är fortfarande inne på skolans dator så jag kan inte visa den ! :/    ni ska få se header jag brukar ha och den ja ska ha nu :)




HÖRS HÄJ !!!! ;)))


hejsan allihopaaa :)))

tjenare !! :) just nu sitter jag i skolan och bloggar, man får det på denhära skolan ! men resten är dåligt på den xd idag ska jag rida i snööööööö mocka och fixa i stallet, somvanligt helt enkelt :)))  outfiten jag har idag är ett rosa linne en svart kofta, och blåa jeans :) John Whitaker hovkratzen  provade jag igår och det var den bästa jag någonsin provat ! tjock fin och eftersom att den är tjock så tar den allt som finns i hoven utan att " järnet " böjs :) jag sitter ujust nu här med Elin , hon bloggar oxå :))) idag ska jag bjuda på failbilder, men det har jag inte på skoldatorn, utan det har jag hemma, men tyvär får ni bara 2 :/ men kul med failbilder som gör lite humor i bloggen iaf ! :D ni får kommentera vad ni vill att jag ska skriva om så jag vet vad ni vill ha att läsa om ! :) i helgen ska jag nog vara med elin, och på torsdagska jag fira mamma när hon fyller år ! så det ska bli en mysig vecka :) vet ni vad, idag ska vi ha svenska HELA LÅNGA DAGEN ! förutom sista timmen och då ska jag ha skridskor , med min gamla ridhjälm ! så det ska bli fett chill... :) sen efter skolan ska jag åka till ica med mamma och mer om dagen skriver jag sen ! :))))
min gamla hjälm på sista bilden när vi galopperar , men nu är den blingad och trasig :) på bilden på mej är min nya hjälm som är en blingad John Whitaker hjälm :)
ha en bra dag !

köpte en sak idag, kunde inte låta bli ;)

jag var i skolan idag som vanligt, sen efter skolan åkte vi till Tina ( hudikhastsport ), för att Julia ( min syster ) skulle prova en John Whitaker kavalj :) och där låg den : en John Whitaker hovkratz, JAG KUNDE INTE LÅTA BLI, sen hittade jag tröjjan som jag VERKLIGEN VILL HA som jag ska köpa nästa gång vi åker dit :) ni ska få bilder på hovkratzen, Alma var fram och nosade och undrade var det var för något, så då blev hon med på 2 bilder oxå , men det blev bara gulligt :) jag har även mockat och ridit idag och snart ska jag duscha, och imorgon innan skolan ska jag till tandläkaren, så jag får stiga upp ÄNNU TIDIGARE ! jag AVSKYR verkligen tandläkaren, petar sönder tandköttet med nån sticka och stoppar in näven i käften på en. fyfaan, längtar inte !!!














och imorgon bjuder jag på failbilder :D fast jag tror bara att de e 2 st ....? om jag då kommer ihåg ! ;)




ha en bra fordsatt dag !

hej :))

idag hoppade jag ridningen :/ jag mockade och var med min hund i några timmar istället :) och sen var jag med min katt ett tag :) sen så har jag juh varit i skolan, en helt normal dag. imorgon måste jag leta skridskor som jag ska ha på gympan på onsdag.... nog prat om skola nu !!  imorgon blire rida på älskling iaf ! :D idag blev det en kort text, men har inte mycket att skriva om, header dampar så den ska jag göra allt för att få in, och designen har jag inte bestämt vilken grön jag ska ha, mej asså -.-' jag e jag och det kan ingen ändra på ! ;)) jag bloggar mer här än på min andra blogg bara så ni vet, men om jag var er , skulle jag läsa denhär bloggen ist :)
hare bäst :)

hej påer ! :)))

jag heter Josefine Jonsson o jag e 12 år och har startat en blogg själv...  :) jag kommer skriva om hästar, lägga ut nya bilder så fort jag kan !,  jag tänker berätta om mej här nu ja ! ni vet juh redan vad jag heter, och min ålder så det behöver jag nog inte upprepa ? ;)) kala mej Jossan ba ! :) jag har en egen häst som heter Moflos Flinga som ni kommer få höra mycket av ! hon är en gråskimmel, som blir vitare och vitare ju äldre hon blir :) hon är outbildat, men tokig i hoppning, även jag, men jag e lite smått rädd för det... det högsta jag hoppat med Flinga är 75 cm , inte så högt, men jag är stolt över det och det står jag för ! sen har jag en hund som är en strävhårig tax vid namn Zelmaas Alma, hon kommer ni höra av men inte lika mycket som med Flinga ! :) hon tycker väldigt mycket om att hoppa, det högsta hon hoppat är 60 cm och det bredaste är 1 m :) jag har även en katt som e brun svart vit spräcklig :) jag bor på en stor bondgård och har stall hemma :) jag älskar att macha saker till hästen och är tokig i märkessaker ! speciellt John Whitaker ! ♥ jag har nästan allt ! ett till intresse jag har är oxå att fota hästar som hoppar, hälst läskiga hinder på tävlingar ! därför fotar jag min syster väldigt mycket :)
nu har ni fått veta lite om mej , men om ni är intresserad av att veta något mer är det bara o fråga ! här kommer det bilder på mej, min ponny, min hund och min katt :)
jag har dunväst , de är därför jag ser ut som att jag ahr 30 tröjjor under :)
hoppas att ni har kul på min blogg ! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0