lååång dag!!

Förlåt för att jag suger så himla mycket på att blogga!!! Men iaf så ska jag kanske vara med på pay and jump på Tunalid :) taggaaaa!!! Blir 80 cm på Vickan, o Julia på glamour, men har inte frågat pappa än, hehehhe!!! Idag så har det varit en låååång dag!!! Vaknade kl 9 och tänkte gå ut o rida. Just då var dem fortfarande inne, dem var inne igår p.g.a vädret! Så då tog jag bara henne från boxen och ställde henne på gången, myste lite, gjorde henne iordning, sadla tränsa hävde på benskydd, mm. Sen gick jag ut, och allt var klart, jag kunde bara hoppa upp o rida iväg, men när jag gick ut ifrån stallet så var det is på backen och hon har sommarskor... Hejdå dagens ridning! Så då tog jag av allt så fick hon gå ut i hagen.. sen mockade jag o fixa i stallet!!! Srn duschade jag, gjorde mej iordning osv. Sen så åkte jag på stan med Elin! Jag köpte facemask, och massor av fler saker! Men inga kläder denna gång.. hade bara med mej 100 så åt på donken oxå, osv. Sen tröttnade vi, o då åkte vi hem till henne, typ halvsoc och kollade på film, sen sminkade oss och gick ut o knäppte bilder! Fast innan det åt vi tacos! Vi gick till ett hav oxå :) sen så satt vi inne en stund, sen kom pappa o hämta mej, sen åt jag igen.. o nu sitter jag här och halvt dör för att jag e så trött!!! Somsagt, lååååååång dag! Puss&kraaaam

drar ut o rider med sis efter en stekig dag i skolan!

-

så trött så jag dör snart...

Idag har jag ridit och handlat på ica med mamma, hadt hemkunskap matteprov mm. I skolan. Jag har även aomnat lite här o var när aom helst, menmen.. sen så flyttade jag på katternas nya säng, dom ska ju faktiskt vara nöjda med den !! Sen så vet jag inte vad jag gjorde.. nu blir det iaf att sova! Med nytvättat hår och nyduschad! Frääääääch!! Jag är så sjukt trött så de e onormalt, så jag bloggar inte mer idag, förlåt för att jag onte har bloggat, men min mobil gör saker av sej själv, och oftast funkar inte skärmen, den låaer och stänger av sej själv, och mer saker som kan bli en bok! Skriver jag fel i detta inlägget, är det telefonen aom har egna ben, det är inre kag, jag skriver aakta men aäker! Nu sk jag iaf sova, förlåt för att jag inte skriver så bra på min telefon, och återigen, förlåt för art jag inte bloggt!!! Puss&kram!

@hudikhästsport!

-

@teater

Nu är jag påväg mot teater, ska kolla på det, på storskolan ! Då får man inte ha telefonen, så måste lägga ner den nu! Idag ska jag åka till tina för hon har vipdag och sen ska jag rida! Pusss

Tisdag!

Jag gligger här i sängen och ska snart sova, precis som igår, så ska jag nog fordsätta också, det var faktiakt rätt så nice! Jag har somvanligt gått i skolan och sen när jag kom hem, han jag bara äta ett äpple sen red jag Vickan med Julia! Sen så gick jag in, åt lite mat o koka kaffe åt mamma pappa o bror. Sen tog jag en promenad med Flinga, vi kallar det gå runt boxertanten, vi har namn på allt! Det är ungefär 1,5-2 km :) sen gick jag in o kolla på slutet av filmeen som jag såg igår med mamma o pappa! Det var ett jättesorglit slut!! Dem typ räddade världen tillsammans och räddade varandras och andras liv, sen så hade dem en fiende, eller han hade, men hon hjälpte till, som var typ ond och så. Sen då gifte dem sej, dem som var "god" och sen åkte dem iväg i en bil! Såklart.. sen 5 minuter eatt dem gift sej, stanna han bilen för att ta av alla blommor på den , då kom hans fiende som var ond, och sköt henne i huvudet men han märkte det först när han kom in i bilen ,och hon ramlade i hans knä.. så tragiskt! Venne vad filmen hhmette, men de var iaf james bond, från typ 1974, hahahaha !! Sen matade jag hästar tog ett äpple ( jag älskar äpplen ) och sen duschade jag o tvätta håret och nu ligger jag här! Men nu ska jag sova, intressant inlägg jag vet.... Puss&kraaaam!

har haft musik!

Vi har diskuterat på revyn och jag lirade lire gitarr! Jag spelade gitarr med Elin på morgonen med, tar gitarrlektioner för dem som inte vet! Snart har vi matte! :) idag ska jag rida somvanligt och mocka och sånt, för idag fick hästarna sommarskor!! Till mat på skolan idag, ska vi få risotto mee korvbitar och ärtor.. hmmmm tur att jag åt en sån god frukost! Nu ska jag spenadera tid åt rasten och åt mina vänner, hörs hej!

ligger i sängen och tänker berätta om dagen!

Jag gick i skolan, och hittade massor av mögel på golvet, det såg typ ut som lim med spott på, haha! Sen så var det okej mat, men vegitariska var asgod! Så jag åt av Smillas :D när hon inte orkade mer... ;) sen kom jag hem, åt världens godaste macka och sen väntade hag på Julia, sen drygade hon ett tag, i några timmar, hon är alltid så inne i sin telefon, men iaf, sen gick vi ut o red! Det var en rätt så mysig ridtur faktiskt! Fast den blev inte så rolig när Julia sa att jag skulle aälja Flinga för att hon inte gör någon nytta hemma hos oss, oj sorry sis, jag råkade visst skjuta dej i huvuhdet.... Sen åt jag och typ kolla på någon film som var ganska dålig. sen tog vi in hästarna, det blåste så mycket och sen att hovslagaren kommer imorgon också, skönt att slippa broddar, dem ramlar ju ändå av hela tiden!! Sen kollade jag på ett tv pogram med mamma o pappa och sen duschade jag och nu ligger jag här! Nu ska jag väl försöka sova, men vill bara berätta att jag fick en kommentar av en tjej vid namn Moa, av att jag hade en så söt häst, och att jag också var det. Gud vad glad jag blir av sådana kommentarer! Tack snälla Moa! :) <3 Nu vill jag ställa frågor till er ist för tvärtom, och ni ska svara! :D 1. Tycker du att det är tråkigt när jag gör mobilinlägg? 2. Vad vill du att jag ska skriva om? 3. Tycker ni att min blogg är bra? 4. Ska jag ha hiss o diss eller ska jag ha veckans outfit eller ska jag ha veckans failbild som är inskickat från er? Puss&kraaaaaam Ni vet att ni är bäst, så jag hoppas på resultat imorgon!

@skolaaa

Nu sitter jag i skolan och väntar på att den ska ta slut... Fast den inte ens börjat.. jag går o väntar på ett sms 24/7! :D idag ska jag rida för att det finns inget annat att göra nu när hästarna står ute.. imorn kommer iaf hovslagren.. hejsvejjs!

natti!

Nu ska jag gå o lägga mej efter en varm härlig dag! Nu har jag hicka och håller på bli galen.. hur ska jag kunna somna nu??? Sen hatar jag hicka typ mest i världen också. Surt. Imorgon äre iaf skola sen efter det såklart rida och fixa i stallet, sen ser det precis likadant ut i fyra dar till... Sen blir det heeeeelg!!!! :D jag vill ha lov nu. :p näe, nu ska jag mysa ner mej i min nybäddade säng, såååå mysigt! Sov gott! ;)

videon är asrolig, och låten e bra! ;) men gammal...... ;)

"i´m a barbie girl."

bara för att jag älskar dej mest i hela världen. ♥


svar på frågestund!! :)

Hej :) om frågestunden..: Din favorit mat ????
svar: min favoritmat är donken, hahahah :D och alla hemlagade maträtter som jag får av mina kära föräldrar varje dag :)
eliin om frågestund ! :D:
1.vad heter du?
2.hej
3.vad/vilka/vilket klädesplgg gillar du mest i din garderob?
4.visst är jag bääst?
5.visst är jag cool!!!!!!?
6.visste du att jag tycker att du är supeeer braa? ooj nu börjar bigbrother igen..pussspusss älskar diig!!!!!:*********<33333333333
svar:
1. Emma Lovisa Josefine Jonsson
2.tjenare ;)
3.alla genomskinliga saker, och självklart, alla boomkläder!!!
4.ja det är du! ;D
5. självklart..
6. ja, jag tycker att du är superbra jag med! ;) puus älskar dej meeeed! :* ♥♥♥
:-D om frågestund ! :D:
Vem skulle du helst villa byta liv med en dag ? :
svar:  jag skulle nog vilja byta liv med Nellie Berntsson för en dag :) eller typ Linn Olsson :)
Anonym om frågestund ! :D: Varför tycker du de e kul att blogga ? :)
svar: jag tycker att det är kul att bloga därför att jag tycker det. :) närå, men jag tycker om att dela med mej av mitt liv med andra, skriva vad som händer, och att fler ska känna till mej :) lät lite kul som svar? hahha x))
Anonym om frågestund ! :D: Vem är din bästa vän ? :)
svar: min bästa vän är min ponny Moflos Flinga! ♥
och självklart min bästis Elin Ricklund! :) ♥
:) !!!! om frågestund ! :D:
1. Vad är din favoritmaträtt???
2. Vad vill du helst ha, en spindel ,mask eller snigel som husdjur?
3. Vad vill du helst vara känd som ? Hejdå :)
svar :
1.donken! :)och alla hemlagade maträtter som jag får av mina kära föräldrar varje dag :)
2.spindlar är söta, men skulle aldrig våga hålla på med en sån, maskar är också söta, men dem slemmar och är bara allmänt äcklig? ;)  därför väljer jag snigel, för dem är väl "tamast" men jag älskar alla djur, jag börjar gråta om jag dödar en fluga! låter roligt, men sant! :)
3. jag vill avra känd som hoppryttare och som bloggare :)
tack för alla kommentarer! siktar på fler nästa gång! ;)

bääääbis!!

Nu står flinga sadlad och klar på gången, så nu ska jag sätta på mej hjälm handskar och jacka, den tränsar jag och rider iväg :) ska nog rida till ridskolan och lite runt där eller ngt :) sen ska jag äta jordgubbar! :D men måste iväg nu innan det blir för mörkt. blir det tråkigt att läsa min blogg nu när jag inte lägger upp så mycket bilder? Skriv jättegärna i en kommentar, för jag vill veta vad mina läsare tycker! :) se ya!

gör isglassar med hallonsmak!

Så nu medans jag väntar på dem så går jag ut o rider min prinsessa!

hej!

Jag vaknade kl 10 idag.... Idag är det strålande sol och 10 grader VARMT!! idag ska jag rida och sen cykla till en sjö och grilla hamburgare med Anna och Julia ! Jag vet inte när jag dka göra det men det kommer bli av! :) sen ikväll taggar vi ponnyakuten!! :D jag fick en kommentar om när jag skulle svara på frågestunden, jag svarar på frågestunden när jag har en tillgång till dator! :) nu ska jag äta frukost, har inte gjort det än..... Harebäst!

sticker ut till min bäbis!

Efter att jag har ätit tacos!snart kommer sis hem från tävlingen! Det var en hon känner som ramlade av och svimmade! Tråkigt när sånt händer.. Flinga har rullat sej, så hon är jättesmutdig hela hon! Och Vickan har gjirt samma sak.. -.- snart kommer whitaker tröjan jag så gärna vill ha! Numera har jag faktiskt råd, så när dem kommer, catching! 1200 bortaaaaaa men kommer hem med en underbart fin tröjja! Längtar längtar längtar! Visa varor har tina 50% rabatt på idag, ska försöka tvinga dit någon innan hon stänger! Annars blir det kanske på måndag om hon har kvar rean då! Men det var något jag bara hittade på nu själv... Tina skulle skicka sms när tröjan kommer! Jippie!!! Bloggar innan jag rider och knappt skriver en mening,men jag bloggar mycket nu när jag precis lärt mej blogga ifrån mobilen! Men dem har damp och laggar och det mesta funkar inte oh den blir helt svart när jag ska skriva ibland, +att den slutar skriva av sej själv ibland? Dumma telefon! Bli bättre, krya på dej eller något! Hejsvejjjjjs!

sitter o äter lakrits!

Guuuuud vad jag älskar lakrits! :D nu kan jag blogga lite smått från mobilen, men det går jättesegt, och kag kan inte lägga upp bilder! Kommer detta inlägg upp på bloggen så har jag äntligen lyckats!#överlycklig!! Nyss hämtade jag tidningen på cykel, Alma satt självklart med i korgen! :) nu ska jag plocka undan lite kläder, sen får jag min veckolön! :D kl halv 2 så ska jag rida Flinga :) efter städning och veckolönen så ska jag bog äta jordgubbar! Så mysig dag så det finns inte! Förutom att pay and jump blev inställt... Hörs hej!

hejsveeejs!

nu sitter jag sitter jag hemma ensam vid datan och dunkar musik B-) idag ska jag rida 2 hästar, fast jag fortfarande har så sjukt ont i armen.. kunde inte tävla heller,jag anmälde mej försent och sen så hade jag inte orkat, har seriöst ingen arm kvar, sen fick jag feber av dendära sprutan!!!! #arg    idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mer än att rida då såklart.... sis är på tävling med Glaour, menjag orkade inte följa :/ sen så a.. hon kommer hem runt 3 på eftermiddagen, ochåkte kl 9 ! låååång tävling! ;) jag bloggar kanske mer ikv! men ikv ska jag ha myskväll med sis, för igår blev de inget....   alla i familjen avr så himla trötta och osociala, så vi gick och la oss, och åt typ inga onyttigheter, bara 2 glas dricka :) jag kanske bara rider Flinga också, har inte riktigt bestämt mej än.. :)

Fredag! :D

... har varit en bra, men ändå dålig dag :) jag har tagit spruta och har så ont i armen så att det gör ont när jag trycker på en tangent.. :( så jag kan bara skriva med höger, och det tar en evighet.... nu ska jag iaf göra ngn video, jag kunde inte rida idag, och jag kan inte tävla imorgon. jag är så himla besviken! :( men det är helg iallafall :) jag ska ta 2 sprutor till med samma diagnos, nästa är om 6 veckor, den gjorde ondast av alla sprutor jag har tagit, och jag är verkligen inte rädd för sprutor! sen har jag fått mina tretorn sålda! :D så dålämnade jag in ett schabrak och ett par benskydd istället :) snart så har jag råd med tröjjan jag så mycket önskar mej! sen  vill jag så gärna ha en iphone :( det blir bara fler och fler av mina vänner som får 1 nu :/ jag kanske kommer att få den, det är ganska säkert nu! fast ändå inte :P men jag tror och hoppas! nu finns det inte så mycket mer att skriva om .. jag ska äta grillat nu snart med en del av familjen, och sen ska vi mysa framför tv;n med massor av gott oxå! det ska bli mysigt! kanske gör en ny header också, men det orkar jag inte! ;)
jag som hade taggat så mycket :(

hej! sämst uppdat, check.

förlåt! men jag har ridit 2 hästar, lagt ner mycket tid på skolan, och har kommit in från hästarna kl 9 på kvällen, då hinner jag inte logga eftersom att jag inte kan blogga på min mobil! annars hade ni fått inlägg flera gånger per dag! jag måste alltid skynda mej att blogga! jag har iaf ridit dagarna jag inte bloggat, asså, förlåt. jag är anmäld till pay and jump nu oxå! nu måste jag fixa hästarna igen... har 2 hästar att sköta om numera, denna vecka!
paj and jump!!! hahahahahahahahahahahahahah





pusshej!

listaaa

DIN HÄST
Namn: Moflos Flinga
Född: 2002
Kön: Sto
Ras: Welsh
Färg: gråSkimmel
Tävlat med dig: -
I framtiden: kunna tävla, med ny ryttare :'/
Hur många rosetter: 0
Hur länge har du ridit: Evigheters evighet
Hur många hästar har du ägt: 1
Har du tävlat någon annans häst: bara vickan, på en klubbtävling..
Hösta procent du ridit på i dressyr och vilken klass det var: Har aldrig tävlat.
Högsta hoppade hindret: 130cm.

VAD HAR DU FÖR...
Hjälm: blingad john whitaker hjälm ♥♥♥
Stövlar/skor: inga, men brukar få låna systers.
Transport: grönt tråkigt Umesläp, som vi förhoppningsvis ska skriva ngt på.
Stalljacka: några 1000 tals..
Ridbyxor: röda whitaker, svarta blåa o några mer 100 kke
Tävlingsschabrak: Har massor! (som oftast andvänds till vardag.)

THiS OR THAT?
Skäck eller Brun
Stövlar med snörning eller utan
Ponny eller Häst
Hoppning eller Dressyr
Ridbana eller Ridhus
Trav eller Galopp
Brunt läder eller Svart läder
Spån eller torv
Kyra K eller Kingsland 

Om Dig
Vilken klubb tävlar du för? - Hudiksvalls rid & ponny klubb,   snaaaart!
Vad heter din tränare?
Tycker du han/hon är bra? -
Har du någon förebild inom ridsporten? Danai Doverholt och roffe!
Styrkor inom ridningen? har världens envishet och kan kontrollera hästar rätt så ok.
Svagheter? vänster sida, och hoppa högt.
Hur klipper du din häst?

KRYSSA I
Tävlat klubbtävling [x]
Tävlat lokalt [ ]
Tävlat regionalt [ ]
Tävlat nationellt [ ]
Tävlat internationellt [ ]
Vart med i tidningen för att du vunnit en tävling [ ]
Har ramlat av på en tävling [ ]
Har hästintresserade föräldrar [x]
Har åkt mer än 3 timmar till en tävling [när syster skulle tävla..]
Har besökt Strömsholm [ ]
Har besökt Flyinge [ ]
har besökt Tullstorp [ ]
Har tolkat efter en häst [ ]
Har badat med en häst [ ]
Har hoppat fälttävlans hinder [x]
Har ridit islandshäst [ ]
Har kört en riktig travhäst/ponny [ ]
Svarat ärligt på alla frågorna i de här testet [X]
-

hahahahahaha # true


Tisdag

har varit världens sämsta dag. det började med att jag hade otur när jag vaknade, sen så hade jag helt enkelt otur resten av dagen. Det var 2 av mina vänner som gjorde en in your face, som jag då kallar det. Dem bytte helt enkelt bord. Jag och Elin satt och åt, och helt plötsligt bytte dem matbord, jag kan inte berätta hur det gick till och vilka det var och så, men jag ville berätta det.Jag och Elin blev faktiskt ledsna. detta blir kanske ett depp inlägg... sen när skolan slutade, fickjag gå 2 km i blåst så att man ville gå i ide. hahahahahahaha!! och sen så skulle sis till tandläkaren, så då fick jag vänta där utanför i en timme. sen hem, + att jag har frysit hela dagen! sitter även nu och skakar.. och imorogn ska vi ha 3 nationella prov, i matte. döda mej. sen jag började på skolan jag g¨år på, så har jag tappat all min kunskap och allt mitt intresse för matte, jag äslade matte över allt annat förut, men nu drar jag bara en stor suck och orkar inte bry mej, jag måste kämpa, för jag vill ha en grym framtid! jag kan ju alltid bli en berömd hästhoppare, men jag vill göra det jag vill, och det ska jag göra, mvg+ i matte, hehehehehehehehehehehehehehe here i come! snart slipper jag skolan, och då kör jag gärnet!  jag blir helt slutkörd när jag kommer hem från skolan, bråk varje dag mm. jag ska nog vara med på pay and jump med Vickan :) det blir 80 igen, det är bra att börja med lågt! :D detta var dagen, vad ska jag skriva om? kommentera vad ni vill att jag ska skriva om! :))

frågestunden..

.. går okej.. men jag vill att ni ska fråga mer! :D jag har fått några kommentarer, svarar på alla på Fredag :) ni får även ställa frågor i detta inlägget! :)

hello!

jag gör ett söndaginlägg senare idag! snarare ikv, hehehe :)  men iaf, idag så ska jag rida somvanligt, och fixa stallet somvanligt, och vara med katterna somvanligt.. sen kanske jag hittar på ngt kul! :)) ikv blir det facemask, marängsvish, chips, dip och dricka med fina sis! :) när vi kollar på ponnyakuten såklart! bild får ni kanske då när vi e så fina! :)  kanske jag får bilder på dagens ritt? nej..   men Julia har hittat massor av videor från i höstas o sånt!! som jag ska försöka få och lägga ut på youtube, och sen på bloggen! :D då kommer jag sätta ihop allt till en film, trorja. :)  nu ska ni äntligen få film från pay and jump!!!!! som jag var urkass på.  hahahaha det gick verkligen sämst. men sen så har jag inte ens tävlat klubbtävling förut, hehehehehe, jag vet att jag är sent ute..
thihihihi :D
ser även ut som om att jag är asdålig på att rida.

godmorning sunshine.

hejehj! idag så ska jag göra det vanliga. fixa i stallet rida, mysa med katter & hundar. sen ska jag till ica för att handla lite oxå, såklart, vad gör man annars där? ;))  det är det som jag ska göra idag! jag har fått 3 frågor på frågestunden, men jag vill ha fler! så komigen!! :)  just nu har jag lite nolife :)  kanske tar lite bilder på Julia innan alla gästerna kommer, hon ska ha ngn fest idag :PP så ser min dag ut, dem ska sitta där inne där jag ahr datorn, så kommer tyvär inte kunna blogga, om jag inte får låna Julias dator! jag längtar så himla mycket tills i Maj, för då ska jag tävla lokalt på Vickan!!! :DDDDD men först måste jag ta ut mitt gröna kort. hur gör man det? kan ngn vara så snäll att svara på det? :) idag blåser det! jag vill ha sooool! precis som det var igår! :) nu ahr jag inte så mycket mer att skriva om, jag vet inte vad jag ska skriva! :( jag är ju oftast hemma, kul blogg att läsa? nja. jag ska varamed Elin oftare, gå på stan oftare, och rida ut mer med kompisar, så ska bloggen och mitt liv se roligare ut, somsagt så är jag hemma forever alone varje dag, det ärså sjukt tråkigt!!! därför ska Elin sova här ngn dag! :D
/ Josefine

.

ni får bilder lite i taget, för att det är så himla jobbigt att lägga upp bilderna för att det tar sån himla tid!
pusshej

hopp ? :)


min nya favorit bild. ♥


frågestund ! :D

jag fick en kommentar om att jag skulle ha en frågestund :) så komigen! fråga vad som helst!!

Fredag/Torsdag

hejhej! sorry för att jag inte han blogga igår! jag gjorde samma sak då som i förrgår nästan... förutom att jag då städade och fixade igår kväll :)) idag så har jag varit med Elin hela dagen! och haft syslöjd, och jag kom på världens bästa sak jag ska göra! :D men jag kan inte berätta, för att jag är rädd att någon ska härma... :)) ni får se när det är klart istället! :D idag har Elin följt med mej hem :)) jag red och hon fotade! ni får några bilder sen :) nu ska hon snart åka, så dethär är dagens bloggning, men jag ska ha en fs också :))

Onsdag!

hejhej! idag har jag varit i skolan och planerat våran revy :)) sen så väntade jag på Julia i en evighet, och sen väntade vi till hennes lektion och sen kunde vi rida!! jag red med henne till ridskolan, sen red hon till sin lektion, och jag red några varv runtomkring, sen red jag hem! sen myste jag med Flinga som vanligt, sen så lät jag min hjälm ligga på pannan o torka medans :) sen gick jag in, hävde in hjälmen i kartongen, och sen så satte jag mej här för att hinna blogga, för nu ska jag äta något, sen duscha, sen ta hand om hästar osv..... + att datan ska starta om sej själv om 6 minuter, och det går inte att trycka bort........     så detta får bli dagens inlägg!! :))))   kraaaaaam!
thihihihi, jag ser ganska fet ut ^^

Tisdag!!

idag fyller min fina syster 16 år!!!!! grattis till henne!!!! :D så därför red jag inte, jag gjorde tårta, fixade presenter och bakade pizza istället :) men jag tror att hon skulle skritta Glamour :) idag har det varit en mysig dag! förutom att jag inte kan se bilder på min mobil. -.-'    jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva om.... jo!!! Julia fick kingsland strumpor och en grimma av mej :)) och jag har gått i skolan...... men nu ska jag käka tårta som jag gjort själv *stolt*   puss&kraaaam!
image description

Måndag

nu kom jag på en sak innan jag berättar om dagen! det var en som frågade typ i en kommentar om jag ahde haft en bra Månadg, men jag skrev typ idag Tisdag istället....... jag är en vimspanna, jag ber om ursäkt för det, och orkar inte leta inlägget... ! :) idag har jag gått i skolan som vanligt! sen åkte jag till Tina och handlade present åt underbara sis! sen var jag med Alma en stund och gav hästarna mat och sånt :)) sen så red jag med Julia efterjag ätit, och sen mockade jag och nu sitter jag här.. Julia stack iväg i sken, du kan juh gissa hur galen Flinga blev? johru. sen så skvätte Julias häst ispärlor i mitt ansikte av hovarna, så jag fick titta ner och sved gjorde jag, hur kude jag få stopp om hela ansiktet sved och man måsta kolla ner för att inte få ispärlor i ansiktet, och när jag satte mej ordenkligt ner i sadeln för att få mer kontroll än var jag hade, blev hon rädd och sprang ännu fortare. ramla av? faktiskt inte! nu sitter jag här och ahr inte så mycket att skriva om! :) hästarna ska vara ute för att det är så himla varmt :))  hahahahahahahahahahahaha hittade en gammal bild på mej och Flinga, hhahahahahahahaha!!!
början på 4:an kaske??? hahahahahahahahaha

kommentar ! :D

hejhej :) om kommentar ! :D:
mina har jättebra fäste :)
härligt! allt har försvunnit under mina handskar där man håller det är därför dem är dålig! tack för din kommentar! :)


kommentar ! :D

Silje om OJ:
fin blogg! :)
sv: tack så mycket! :)

tack för alla fina kommentarer! ♥

det värmer så himla mycket! fordsätt så, snälla ni! ♥♥♥

kommentar ! :D

Moa Kauppila om :*:
sv; hejhej!
jag fattar inte hur du menar, hur jag känner till hudik hästsport? Jag vet inte riktigt faktiskt, min mamma har haft kontakt med dom och på så sätt har väl jag oxå börjat kolla runt där.. :)
sv: det jag menar, det var att du ahde en tävling om att man kunde vinna röda JW handskar? :) och då stog det i hörnet: i sammarbete av hudik hästsort. det avr därför jag undrade! :)

kommentar ! :D

Moa Kauppila om :*:
sv2; haha, nej men hela kollektionen med borstarna :) Är inte sponsrad utav JW, men även han har jag haft "kontakt" med, vet inte om man kan kalla det så men, hans företag skickade en sak till mig bara.:)
gud vad coolt!!!!! nu är jag avis på dej! ;D


kommentar ! :D


Anonym om :*:
bloggving byte?

hehe, jag tycker att det är ganska svårt.. :D









kommentar ! :D

becka om :*:
Vad fin header :)
tack så mycket! ska jag göra en till dej? :)



kommentar ! :D

vendela - dressyrryttare om :*:
Svara gärna på min fråga på bloggen, kram på dig sötnos! :)
det ska jag göra! :) kram på dej sötnos! :)



kommentar ! :D


Lowa
om :*:
Fin blogg! :)
tack så mycket! :D 


kommentar ! :D

Ellinore om :*:
Härlig blogg :)
Är allt bra med dig en sån här fin Måndag?
tack så mycket! :D ja allt var bra med mej igår! :) även idag på Tisdag också! ;)







kommentar ! :D

Elin om jag och Vickan igår ♥:
Supersöt blogg! ♥
svar: tack så hemskt m,ycket! vet du hur mycket det värmer? :) ♥


NoraB om jag och Vickan igår ♥:
Vad söta ni är :) <3
svar: tack så mycket! :) fast det är mi systers häst som jag rider på ibland! :) <3

kommentar ! :D

hejhej :) om hiss!:
tycker oxå de verkar bra :) har ett par liknande fast utan skinn o ett par svarta :D
sv: ja! jag har dem röda :) men det är ganska dålig+ dåligt fäste.. :((





kommentarer så jag blir blå! :D

:) om kul att skriva rubrik..:
längtar också te sommaren :D
svar: visst är det mysigt?? :D



:) om kul att skriva rubrik..
hahahahaha ? :)

:*

Eliiiiin om wnb lista ! ;):
saknar dig super duper myckeeee,kommer krama dig så himmla hårt imorgon så din lilla hjärna ploppar ut!
älskar dig världens bästavän!
hahahahahahahahahahahahaha detsamma ! puss :*

okej då :((

arga eliiiiiiiiiin om tränset, man inte skulle tacka nej till..:
ta bort bilderna på mig är du snäll!
för det första såg jag as fet ut :O
och för det andra så ser jag drågad ut så jag ber dig!
för annars kommer det hämd ut på facebook och på min blogg!annars PUUUSSSSS <3333


jag och Vickan igår ♥


ursäkta för att bilden är typ 1 cm

hiss!

enligt mej, sisådär fula.. men verkar bra :)

GL9 - JW läder handske - ADVANCED gepp från Whitaker

Den helt nya JW läderhandskar är det bekväma alternativet för all tävlande ryttare. Tillverkad av äkta läder och har elastiska fläckar på fingrar och knogar för ökad rörelsefrihet, som kombinerar både komfort och kontroll. Dessa handskar är mycket tålig, lätta och andas och ger ryttaren ultimat grepp i alla väder. Broderad Signatur på handledsrem.
Finns i Blått med mellanblå detaljer.
De är ganska smala i storleken med lite längre fingrar.

veckans outfit

skicka bilder som du och din häst ahr fin outfit och bli länkad i 5 inlägg!


skicka till : [email protected]



kom igen nu! :D



vinnaren utses på Fredag.

Söndag

= sista dagen på lovet, och denna underbara vecka. Sjuuuukt tråkigt! denna vecka har verkligen varit grym! allt från Sthlm till nya bilar till att rida i flera timmar till att få en ny väst! men 1 + om imorogn är iaf att jag ska åka till Tina, vem vet, kanske hela affären kommer med hem? ;) närå, jag ska handla present åt min syster :) och kanske en JW borste åt mej själv :)

jag hade tänkt att börja med veckans outfit, till dem som har egen häst eller rider iaf.. man skickar bara bilden till en mail jag har som jag snart kommer skapa.. hehehehe, och den outfiten jag tycker är snyggast lägger jag upp på bloggen, och länkar i 5 inlägg! ni fr gärna reklamera mej o min blogg, så att det är fler som kan delta! :)

idag är det ponnyakuten!! jippie! :D men då närmar sej skolan oxå.. *suckar* idag ska jag rida Flinga, en sväng, i skritt trav och galopp som vanligt :) sen tar jag en promenad med Alma & sånt :) kanske gör lite sysslor :))   så det blir en hemmadag idag :) jag gör snart ett inlägg om min nya mail jag kommer skaffa när jag ahr gjort klart detta inlägg, så är det bara, skicka skicka skicka bilder!!! vem vet, om du inte vinner så kanske du har en chans nästa vecka ist ? ;)

kommentar ! :D

Silje om OJ:
fin blogg! :)
sv: tack så hemskt mycket! :)

kommentar ! :D

SANDRAFOTAR om OJ:
har kört igång med veckans blogg på min blogg!
kom gärna in och anmäl dig! :)
sv: ja det kan jag göra! :)





OJ

detta kallar jag kunna hoppa. inga elsaker här inte. dem börjar filma förns efter ett tag...

orkar inte berätta om dagen.....

så skriver bara att jag ahr ridit 2 hästar på långtur och galopperat en del. :) sen har jag varit med Alma också :)))
roligt inlägg jagvet. (not)

diss!!!

till detta träns, som jag var så himla kär i, och tänkte köpa, men nu fick jag reda på att det bara finns i strl FULL.  *exploderar*

wnb lista ! ;)

nio frågor om dig själv
vad heter du i andranamn? - Emma, Lovisa

har du några piercingar? var? - Öron

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Beror på

väljer du filmkväll framför utekväll? - Ja faktiskt :) 
vad tycker du om med dig själv? - Att jag har världens bästa människor/djur omkring mig!
din sämsta egenskap? - Blir väldigt lätt avundsjuk.
är du dag eller nattmänniska? - Dag.
vad har du på dig just nu? - ridkläder

vad vill du ändra med ditt utseende? - Några grejer baa..

fem frågor om kärlek
är du i ett förhållande just nu? - nej
har du varit kär på riktigt någon gång? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja
hur många har du varit riktigt kär i? - 0
har du kysst en kompis någon gång? - haha nej

tio frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - De närmsta.

vem skulle du vilja träffa just nu? - Eliiiiin

vem saknar du mest just nu? - Elin (:

vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - venne :D

vem krama du senast? - elin

vem står dig närmast? - elin

vem vill du träffa oftare? - Alla andra i klassen :)

vem är mest partyprisse? - haha
vem ringer du när du är ledsen? - Kan ringa alla möjliga.
vem är snyggast? - Jaag ahahahha

din mobiltelefon
vilka finns på "inkomna samtal"? - Orkar inte kolla

vilka namn finns i smsinkorgen?  Orkar inte kolla det hellerrr
vem ringde dig senast? - Elin 
vem smsar du oftast med? - Elin Lotta Julia Filip

vad stod det i senaste smset du skickade? - mobilen e död så kan inte kolla.

vad har du för bakgrundsbild? - John Whitaker ♥♥♥♥♥♥♥♥

vad står det på anteckningar? - har inte en sån bra telefon.

vem ringde du senast? - Ingen hehee
vad har du för mobil? - HTC wildfire s, suck.
spelar du wordfeud? - Ibland, fast sen tyckte jag att det var tråkigt.


farligheter
snusar du? - Nej

har du snott något från en affär någon gång? - Nej
brukar du röka? - Nej

har du tagit droger? - Nej
känner du folk som tar droger? - Nej
har du blivit jagad av polisen? - Haha, Nej
har du druckit så mycket att du spytt? - Nej
dricker du alkohol varje helg? - Nej
skulle du kunna testa droger? - Hell noo
skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? - Nej, hjälpa honom.
har du varit i slagsmål någon gång? - Bara med sis haha!

 

random

sover du med dörren öppen eller stängd? igenputtad? :o
tror du två ex kan vara vänner? - Ja.
skulle du vilja vara berömd? - skulle vara rätt så najs B-)
har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - Aaa
skulle du ha sex med den personen du senast fick sms utav? - Elin? skulle inte tro det?? ;)
brukar du tänka innan du talar? - alltid tvärtom!

känner du någon som är oskuld? - haha ja.
skulle du vilja tatuera dig? - nej
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - ja
skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - eh, ja.
tror du andra tycker illa om dig? - venne, hoppas nt det iaf!

 

 


kul att skriva rubrik..

jag har varit med Alma hela morognen! sen var jag med katterna oxå :) det var en låååång resa hem igår, jag satt ensam bak där i nybilen, och jag längtade efter alla djur :(( sen kom jag hem, kastade allt på golvet och sprang till Alma. sen ut till Flinga oxå! sen stannade vi på maxi i uppsala, och där på parkeringen, åkte det förbi 12 flygplan över oss, så att hela bilen skakade, på typ 5 minuter.. :o nu väntar jag på Julia, för vi ska rida till ridhuset med Vickan och Glamour idag ! :) sen efter det ska jag rida Flinga, fast jag äter ngt emellan somvanligt ! :) jag längtar tills i maj, då blir det lokala tävlingar!! sen i augusti med! ;) nu ahr jag inte så mycket mer att skriva om :((  jag vill ha en iphone 4 tjalalalala...
ge mej sommar och allt annat jag vill ha..



kram!

Snabbisinlägg!!

Hej! Jag glömde blogga imorse! Jag sitter här på booooooooooom igen, och ska åka hem kl 4-5, till mina älskade prinsessor där hemma ! Längtar så efter dem, klarar mej inte utan dem <3 idag ska jag inte göra nå mycket, bara sitta här äta godis o tare chill. :)) känner att jag är snygg i GPA hjälmen!! ;))


hejhopp!

sen inlägg, javet.. nu ska jag berätta om dagen en snabbis, för nu ligger jag i sängen redo för att sova! jag vaknade och åt en asgod frukost, sen somnade jag och Lotta igen, hehehehehe normalt.. sen gjorde vi oss iordning, och sen nötte vi Mamma på plattan i Stockholm, fast då var vi i gallerian! :) senså gick jag runt där och kollade, sen mötte vi pappa och vi åt på donken, fast inte pappa för han hade redan ätit.Sen gick mamma och pappa och jag och Lotta satt och smälte maten lite, och sen gick vi till en skoaffär, med ashäftiga skor!! ni ska få smakprov i övermorgon eller imorgon. sen så gick vi tll en hästaffär, som typ tog 500 kr dyrare påallt än vad det faktiskt kostar! jag provad en GPA hjälm, först trodde jag att jag hade en cykelhjälm på huvudet, men sen så tog jag av mej den, för att den var faktiskt oskön. det var som en cykelhjälm, den var hur tunn som helst, + att det typ var hål i den, och att min JW hjälm skyddar 100000 gånger bättre,tänk er att rida i en tunn cykelhjälm! sen så åke v hem, och sen till hööks en sväng, och jag köpte ett jättefin hundtäcke i fleace. ett marinblått! hoppas att det inte är förstort bara.. sen kollade vi på bio, en dag i phuket, och den var faktiskt riktigt bra :) sen åkte vi hem, efter att vi handlat lite och kollade på en till film hemma :) och sen kollade jag fb borstade tänderna och nu ligger jag här :)
hahahahahahahaha
godnatt ! :))

kommentar! :D

Julia om Mums!!:
SAKNAR DEJ !!!!
saknar dej också, grymma syster ! :* <3

Dagens outfit :)


Godmorgon!

Nu är jag nyvaken, kanske lite sent... Hehehehe snart ska jag stiga upp och äta lyxfrukost s om man gör på hotell, smarrigt värre!! ;) jag lånar nog en dator av Lotta sen ikväll så gör jag ett "ordentligt " inlägg, men de kan bli väldigt sent inlägg bara satt ni vet! första gången jag inte har en bild i blogginlägget, kraaaam !!
Ni fick en bild ändå!kärlek till bilden ! <3

Mums!!

Jag har köpt en " top" men den kan jag inte visa bild på, för den har jag på mej ! ;) den är mindre än vad den ser ut! Även finare på!


gud vad saknar er <3





Hejhej!

Nu sitter jag i Stockholm på Boomerang och har ätit glass!! Det ska ni få se bild på! Jag lånar systers iPhone att blogga på, för bloggen blir så tråkig annars, ni har ju bara fått ett tidinställt inlägg idag... Nu ska jag gå på Gina och köpa ett jättefint linne, självklart får ni vild sen! :)


Stockholm!

detta är ett tidinställt inlägg. nu sitter jag nog i bilen, lyssnar på musik och längtar otåligt tills vi kommer fram, klappar på Alma som ska bli friserad, och tänker på min saknade häst Flinga!♥ jag steg upp kl 7, och jag vaknade av mitt värdelösa väckarklocka.. ;))) jag kan lova att jag bloggar när jag kommer hem! puss&kram!

hejhopp!

nu ska jag skynda mej att blogga, idag har det varit fullt upp, och jag har fortfarande kvar saker att göra! jag avknade oc myste med Alma, snacka om att hon tog upp hela sängen, det gjorde att jag klev upp! ;) att en sån liten tax kan ta upp en säng på bredden på 1 m? sen slog jag in paket o sen gick jag ut och red. Glömde att äta frukost, hehehehehe... sen kom jag tillbaka pussade på Flinga, tog ut henne i hagen, och sen gav jag dem lunch. sen åt jag något litet för jag hade inget matlust... :P och sen gick jag ut och gick med Alma, och sen gjorde jag mej iordning för att åka på stan! där skulle jag åka till optikern och kolla linserna för att jag såg så dåligt. det var beläggningar på dem som jag åsta ta bort varje kväll, så då fick jag ngt starkt medel att tvätta dem med, dryyyygt -.- men då slipper jag iaf se så dåligt! sen så gick vi på Hemköp och sen hem! då åt jag och sen gick jag ut och red på Vickan! red nog 4-5 km, mot Nordenholm :) sen mockade jag och då fick Vickan stå på gången, och sen halmader jag & fixade allt sånt.. men jag fick självklart hjälp av pappa :) sen kastade jag enr hö, myste med katterna & nu bloggar jag så fort som jag kan! snart ska jag å upp och packa till Sthlm imorgon & sen ska jag duscha och tvätta håret.. sen går jag nog och lägger mej, om det inte blir mer mys med Alma då förstås.. vem kan låta bli det? ;)
måste säga att jag gillar bilden? ;)))
kraaaaam!

failbilder


åååhhhh, ge mej sommar ♥


booooothie


jag är lite efter...

men nu blir det ponnyakuten!!! jippie :D


#dressyyyyyr

tjobre ! idag har jag bara ridit dressyr.. det började med att jag vaknade, och planerade storasysters födelsedag och bestämde vad jag skulle köpa, vet det nu! jag vill berätta, men hon läser bloggen ! ;))) sen efter det, gick jag en promenad med Alma, sen åt jag frukost och gick ut och red! jag red till ridhuset! jag red i 2 timmar, om man räknar med vägen hem och vägen dit! jag tränade ställning,skänkelvikning, galoppombyten mm. jag tränade henne att gå på tygeln så mycket som möjligt, i början var det svårt att få ner henne för att hon var så envis, men sen gav hon sej! hon gick på tygeln mer en halva tiden! finfina Pickus! ♥ sen åt jag typ spagetthi och sen åt jag glass, och sen gick jag ut ill Flinga, såg 2 4hjulingar som lät så sjukt högt så att det ekade i hela byn, dem körde sjuuukt fort! tur att jag inte han rida till den vägen just då...... med Flinga så tränade jag bara öka och minska, och lite skänkelvikningar, jag ville ta det lite lungt med henne ! :) hon var så duktig, utom när hon blev rädd för ett par hundar och började skena... men jag vet hur jag ska göra, så fick stopp på ett kick. nu snart ska vi äta donken. vet att jag gjorde det igår oxå, men jag kommer att äta olika saker.... mhihihihihi buuuuus! :D jag längtar tills på Tisdag, lalalalalala då kanske ni får mer uppdatering, för då kanske jag snor fina Lottas iphone! :D vi kommer nog ta en del bilder med den oxå.. nu har jag inte så mycket mer att skriva om, förutom att Anna är dum som inte tänker mocka på ehla veckan fast hon har lovat. lova är ett starkt ord.
oj vilken gammal bild ! :)))

hej 1 minut efter :)

nyss fick ni alla bilder, för om jag hade skrivit text innan alla bilder hade inlägget blivit för långt, och att det hade blivit svårare att ladda upp bilder då ! så jag körde på denna sak! :) idag gick jag upp kl 8, red, mockade, duschade, åt frukost, sminkade mje borstade håret, klädde på mej, åkte bil till tåget och släppte av Julia, åkte till stan med Elin, käka donken, gick till Tina och köpte en ny grimma som var jättefin som hon kan ha i hagen eftersom att John Whitakergrimman e förstor.. :((( och sen åkte jag hem, var med Elin här hemma, tog alla bilderna, hon åkte hem, jag satt vid datorn och la in alla bilder, gick några kilometer med min hund när min syster red brevid, åt, sitter här nu, men innan det la jag upp alla bilder.... dagen var bäst! det var en kort sammanfatting av dagen, för att jag har lite bråttom nu... har missat 1 timme av melodifestivalen + att vi nu ska ta in hästar!! Flinga passade jättebra i grimman, synd bara att den kommer bli förstörd, eftersom att hon bara ska ha den i hagen ! när jag åker transport har hon alltid jw :)
smakprov ? :)
kraaaaaaam !

kommentar ! :D

moa om sportlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
Testa ryktsten? brukar funka på dogge & bella..;) hehe.. fin blogg sötnos!
sv : ok! ska prova det!! tack så mycket för ditt tips!! :D tack så mycket för att du tycker det, kul att du tar dej tid att läsa ! kram! <3

tränset, man inte skulle tacka nej till..

det silvriga, med äkta swarovskipannband, på pannbandet och på nosgrimman!!!! det är det av alla 3 jag vill ha, det silvriga! men jag vill ha mycket oxå.. men allt jag velat ha längre går först :) tränset kostar nog en del.... :p

sportlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hur är det med er idag? :)nu är det sportlov juh!!! :DDDDDDDD idag struntar jag i ridningen, för att det blåser så mycket, och jag ramlade på isen och skadade mej illa. jag hatar att ramla på is!! idag på skolan hade vi myseftermiddag, som jag skrev i ett blogginlägg igår, jag åt godis chips och dricka, påskmust faktiskt ! :D jag kollade på filmen mirror, med 15- års gräns!! mohahahahahaha fast vi fick för våran lärare :)) jag kollade med Elin, Filip, Sebastian,Emil och Smilla, och det kom ungar och frågade vad vi gjorde hela tiden... det var så gulligt, för att det var en liten kille som kom fram till oss och frågade; har ni smaskat??" han var såååå söt! :) sen när jag skulle gå till mamma för att åka hem, ramlade jag på vägen för att detvar så sjukt halt! det kom en bil dessutom....  men sen när jag kom hem så fick jag en ny jacka av min snälla mamma, så nu känns det mycket bättre :) men jag lånar min systers dator, så jag kan inte lägga upp den bilden idag, men imorogn ! eller om jag gör ett tidinställd inlägg! ;) det skadar väl inte med tidinställt inlägg, right? :) idag ska jag nog lägga tid på taxen, eftersom att jag inte har så mycket nnat att göra, sen borde jag nog städa rummet! och imorogn ska jag rida kl 8 med Julia! :OO aldrig gjort det förut ( trorja..) men det går nog inte sämre för det! dem får gå ut halv 8 istället för 8, så blir nog inga problm med det ! :) några som har tips, hur man får bort grova pissfläckar på hästen när det är vinter och inte kan andvända vatten? jag vill inte andvända vatten på vintern, för att det fryser, hjälper inte så mycket, och hästen kan bli kall, även förkyld, vem vet? :p idag ska vi äta tacos, ska bli sådär, för jag gillar bara tacos ibland, men det är väldigt sällan... men imorogn blir det iaf donken ! och stan med Elin som jag har berättat förut, och förlora lite pengar! fast kommer nog inte köpa så mycket mer, än npgot gott, kanske om jag hittar något som jag verkligen tycker e snyggt, men jag kommer bara ta med mej en 100 :) det blir förlång text om jag ska fordstätta att blogga, + att jag inte har ngt att skriva om.....
tagga sportlov, och en halv vecka i Stockholm med världens bästa syster!!!!! :D ♥





detta kalllar jag hemskt..






/ Josefine den bästa Jonsson, hahahaha!! ;D







tjobre !

har alla det bra här?? :) idag ahr jag varit i skolan, sen red jag Vickan, för Flinga behövde en liten vila :)) Vickan gick i 120, jag har ramlat av, gråtit för ridningen, och upplevt en hel del annat med Flinga, men det här tar priset.... jag tror aldrig att jag NÅGONSIN HAR RIDIT FORTARE, och jag skojjar INTE!!! men så blir det när Julia vänder sej hastigt om och galopperar iväg med Glamour så att dem kommer långt ur sikte???? aja, jag fick stopp genom halvhalter och sånt :))) ta inte detta som att jag är dålig på att rida. imorgon, blir det asgod mat i skolan !!! sen blir det mys med klassen efter det ! :D äta godis chips och dricka, sen så ska vi kolla film, spela spel sitta vi datorn, och bara umgås ! :d sen blir det det alla längtar efter ; sportlov! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ kan det bli bättre!? en hel vecka med kompisar, och Flinga, Maja, Boothie och Alma !? :D sen att jag ska till Stockholm på Tisdag ! :DDDDD underbart! ♥ Alma hänger såklart med, och brorsasn fixar matningen åt hästarna, jag rider nog runt 7 på morognen för att hinna :))) men nu skriver jag inte om Tisdagen, det gör jag då ! :D jag bloggar nog i sthlm, på en data där ! ^^ nu hinner jag inte blogga, ska duscha, sen säga hej åt pappa, han har varit borta med jobbet i 2 dagar!! han e saknad ! ♥
jag har världens underbaraste knäppaste bästa snällaste tokigaste pappa ! :)




kram :)

RSS 2.0